Vacature Distributiechauffeur Jumbo (Breda) Breda


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: 100 jaar geleden bezorgde onze opdrachtgever zijn goederen nog met paard en wagen. Maar inmiddels is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een modern transportbedrijf. Met een wagenpark van 350 vrachtwagens bezorgt onze opdrachtgever dagelijks tal van goederen voor verschillende klanten. De focus ligt op de winkel- en horecadistributie. Je aanstaande collega’s waarderen de persoonlijke, no-nonsens bedrijfscultuur.

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda

Functieomschrijving:

Je start vroeg in de ochtend vanaf je standplaats je werkdag. Van de transportcoördinator ontvang je de route voor deze dag. Met een vrachtwagen vol goederen ga je één voor één je (vaste) klanten af om hun voorraad weer bij te vullen. Je laadt vaak zware goederen uit, dus het is belangrijk dat je in goede conditie bent.Dan is het moment daar: je moet met de vrachtwagen keren in één van de smalle straatjes van de drukke stad. Als jij moeiteloos de vrachtwagen in z?n achteruit zet en met een mooie lus weet uit te steken, ben je geknipt voor de functie als distributiechauffeur. Op de rustige momenten werk je je administratie bij zodat onze opdrachtgever weer helemaal up to date is.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Naast een prettige werksfeer in een echt familiebedrijf zal je voorzien worden van uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao beroepsgoederenvervoer.Een salaris: tussen de €2000 - €2400 per maand op basis van 40 uur per week (dit is exclusief toeslagen voor oa. de nachtdienst);Reiskostenvergoeding: €0,19 cent per kilometer;Bij goed functioneren krijg jij na 6 maanden een direct contract bij de opdrachtgever.

Sector: Agrarisch

Functie: Chauffeur

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature